Αριδαία, 8/6/2016

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Στην ανακατασκευή της γέφυρας που βρίσκεται πίσω από το Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο των Λουτρών προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση.
Στο συγκεκριμένο σημείο, που συνδέει την Λουτρόπολη με τον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ Πόζαρ, δημιουργούνταν προβλήματα καθώς ξεχείλιζε η κοίτη του ποταμού με αποτέλεσμα να κλείνει ο δρόμος.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση κόστισε 6.000 ευρώ που εξασφαλίστηκαν από ιδίους πόρους.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share it!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

  • 15.07.2026

    Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης & τρίμηνης διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης (με απώτερη ημερομηνία λήξης την 30η Οκτωβρίου 2026), για κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών (πυρασφάλεια)
  • 15.07.2026

    Τροποποίηση της υπ΄ αριθ.πρωτ. 98/3/2-1-2026 απόφασης ορισμού Αντιδημάρχων & μεταβίβασης αρμοδιοτήτων για το έτος 2026
  • 15.07.2026

    ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ: Πρόληψη και Ασφάλεια στο Festival Pozar”