ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Δελτίο Τύπου
19/10/2023, Αριδαία

Ο Δήμος Αλμωπίας και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας , αναλαμβάνουν για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση δράσεων για την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου (πρωινές ώρες) στην τοπική κοινότητα Λουτρακίου και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου (πρωινές ώρες) στην πλατεία Αθ. Σέτσκου Αριδαίας, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και οι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, θα διανέμουν έντυπο υλικό και θα ενημερώνουν τον πληθυσμό, για τη σημασία της πρόληψης, του καρκίνου του μαστού.

Σας περιμένουμε, η πρόληψη μας αφορά όλους & όλες.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Share it!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

  • 01.07.2026

    Πρόσκληση σε ειδική δημόσια δια ζώσης συνεδρίαση για την ανάδειξη νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και την εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής δεύτερης θητείας
  • 30.06.2026

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 01/07/26-03/07/26
  • 25.06.2026

    Κινητές Ιατρικές Μονάδες στους Προμάχους από 17 έως 19 Ιουλίου