2384-350212
syzefxis@0598.syzefxis.gov.gr
Πλατεία Αγγελή Γάτσου, Αριδαία, Ελλάδα 584 00

Εφαρμογές για τους Δημότες

Αρχική » Παρουσίαση Δήμου » Εφαρμογές για τους Δημότες
Μέσω της διάθεσης των mobile εφαρμογών στους δημότες, διαβητικούς και υπερτασικούς, ο Δήμος πρωτοπορεί δηλώνοντας έντονα το ενδιαφέρον του για τις συγκεκριμένες ομάδες και προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειριστούν την ασθένειά τους με απλό και εύχρηστο τρόπο. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι συμπάσχει και δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο απέναντι σε ένα θέμα, που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας.

Επιπλέον, μέσω της παροχής των εφαρμογών ενδυναμώνει τη σχέση του με τους δημότες, καθώς καλλιεργείται μία πιο άμεση και διαδραστική σχέση με τους ασθενείς, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα και οι δημότες αισθάνονται πιο ασφαλείς και σίγουροι.
ethelontismos

forDiabetes

Το forDiabetes βοηθάει στην παρακολούθηση δεδομένων που αφορούν τον διαβήτη (γλυκόζη αίματος, άσκηση, υδατάνθρακες, αρτηριακή πίεση, HbA1c, βάρος, φαρμακευτική αγωγή κ.λπ.).

Η εφαρμογή καταγράφει τις πληροφορίες και εξάγει λεπτομερείς αναφορές, που μπορούν να διαμοιραστούν σε πραγματικό χρόνο με τους ιατρούς και τους φροντιστές του ασθενούς.

Ο Δημότης μέσω τηλ. Επικοινωνίας και δηλώνοντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κινητού λαμβάνει τον κωδικό δωρεάν χρήσης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής

forMyHeart

Η mobile εφαρμογή forMyHeart, απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από προβλήματα καρδιάς, αρτηριακή υπέρταση/CVD με σκοπό την ολοκληρωμένη αυτό-διαχείριση της νόσου.

Συνοπτικά η εφαρμογή υποστηρίζει:

  • Εύκολη καταγραφή, παρακολούθηση και διαχείριση δεδομένων που επηρεάζουν τη νόσο (αρτηριακή πίεση, φαρμακευτική αγωγή, δραστηριότητα, βάρος, εργαστηριακές εξετάσεις κ.α.)

  • Ανίχνευση - αντιμετώπιση επεισοδίων κολπικής μαρμαρυγής

  • SOS επείγουσα ειδοποίηση

  • Ολοκληρωμένη παρακολούθηση ασθενών απομακρυσμένα από τους ιατρούς

banner-dimosiotitas
Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» (κωδικός έργου: Τ2ΕΔΚ-01232)
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής
ethelontismos

Επικοινωνία

© Copyright 2024

Development by
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία με τα στοιχεία σας για να λάβετε κωδικό.