ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

21.11.2011

 

Φίλοι συνδημότες επιτηδευματίες , αναφορικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε όσους δεν εξέδωσαν άδεια χρήσης εγκαίρως (30/04/2011 και παράταση ως 31/10/2011) , θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι , όσοι έχουν ένσταση για την επιβολή του , έχουν δυνατότητα να προσφύγουν με δικόγραφο ( αρθρ. 27 ν. 3900/2010) στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών η οποία αφού εξετάσει το αίτημα , έχει τη δυνατότητα να μειώσει το πρόστιμο κατά το ήμισυ.

Όσοι από τους επιτηδευματίες έχουν ενστάσεις ,για την επιβολή του μπορούν να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα και να κάνουν ένσταση ( η οποία θα ληφθεί υπόψιν μόνο αν προκύπτουν βάσιμα στοιχεία για την παράνομη επιβολή του προστίμου ).Για την πληροφόρηση όλων των επιτηδευματιών , ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε στον τύπο 2 φορές η ειδοποίηση προκειμένου να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους , όπως επίσης ενημερώθηκε προσωπικά και ο καθένας από την Δημοτική Αστυνομία.

Ότι αναφέρεται παραπάνω ισχύει από 01/01/2011, δηλαδή με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να προσέλθετε στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου ή να καλέσετε στο 2384350274 και 2384350273.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Share it!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

  • 24.07.2026

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ EKTAKTH ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  • 24.07.2026

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2/2026 για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.
  • 23.07.2026

    Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού έτους 2025 μηνός Δεκεμβρίου για τον Δήμο Αλμωπίας (ΟΡΘΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ)